Ombits is het overkoepelende bedrijf achter een aantal handelsnamen en websites.
Als u van één van onderstaande bedrijven een factuur ontvangt of een bestelling plaatst die u per iDEAL betaalt, dan ziet u ‘Ombits’ op uw bankafschrift vermeld staat.


Carkit inbouw

www.telecominbouw.nl
Telecominbouw.nl bouwt carkits in op locatie door heel Nederland.
Zoals de nieuwste Parrot of Bury.www.carkitinbouw.com
Carkitinbouw.com bouwt carkits in op locatie door heel Nederland.
Zoals de nieuwste Parrot of Bury.

www.gsmgigant.nl
GSMGigant.nl bouwt carkits in op locatie door heel Nederland.
Zoals de nieuwste Parrot of Bury.

 

Webwinkels

www.merkbrillen.nl
Dé online brillenwinkel van Nederland. Alle modellen RayBan zonnebrillen online, alsmede Prada, Vogue, Serengeti, Versace, Ralph, Persol.www.tvbeugels.nl
TVbeugels.nl is dé totaalleverancier voor alle typen bevestigingssystemen voor platte schermen. Zowel vast, draaibaar als kantelbaar.

www.lenzenbestellen.nl
Lenzenbestellen.nl is al 10 een vertrouwd adres voor al uw contactlenzen. Zowel gekleurde lenzen als witte lenzen. Gemakkelijk alle contactlenzen online bestellen.

www.gekleurdelenzen.nl
Al 10 jaar een vertrouwd adres voor gekleurde lenzen. Wild eye partylenzen, Freshlook Colors, Freshlook Color Blends, Freshlook Dimensions, Freshlook One-Day lenzen, Expression kleurlenzen, maandlenzen en vloeistof.

 

Website's

Etenbestellen.nl BV
www.etenbestellen.nl.
De nieuwe - eten bestel website - die geen commissies berekent aan de restaurants en zeer gebruiksvriendelijk is voor de bezoeker. Zie hier het persbericht.

Milieuverlichting.nl
Milieuverlichting.nl is de verlichtingstak van Ombits. Milieuverlichting biedt duurzame en energiebesparende oplossingen in verlichting, zoals de nieuwe hoogfrequente T5 TL verlichting voor bedrijven als kantoren, alsmede een aantal hoogwaardige LED producten.

TL5Adapters.nl
TL5Adapters.nl is een onderdeel van Milieuverlichting.nl, speciaal gericht op de vervanging van oude TL verlichting bij bedrijven, scholen en instellingen. TL5 Adapters levert de hoge kwaliteit Emmlight TL5 Adapters met Philips lampen voor scherpe prijzen.

 

De vaste medewerkers van Ombits zijn:


Arjan de Wolff (Eigenaar)                                        Michiel Komies (Sales)

 

Ombits is een partner van Vertaalbureau.co, een modern vertaalbureau met schappelijke prijzen en Victor Design, een modern internet design bureau, alsmede DatisMedia, een nieuwe en voordelige websitebouwer.

carkit inbouw service
Via Ombits kunt u niet alleen een carkit aanschaffen, maar ook meteen de inbouw ervan regelen. U hoeft dus zelf niet apart op zoek naar een inbouwstation.
onze webshops
Met een diversiteit aan webshops zet Ombits zich sterk in de markt. Van carkit systemen, contactlenzen, tot merkbrillen.
onze contactgegevens
Baander 24
7811 HJ Emmen

Tel: 0591 - 635 801
Fax: 0591 - 635 701

klantenservice@ombits.nl
volg ons via linkedin volg ons via twitter