Wie zijn we

Ons verhaal

Wat doen we en
hoe doen we het

Webshops

Ombits is een leuk dynamisch internet bedrijf uit Emmen. Via diverse webshops verkopen wij uiteenlopende producten.
We zijn geen mega groot bedrijf maar we doen het zeker heel leuk. De lijnen zijn kort en direct. Telefonisch zijn we gewoon bereikbaar en krijgt u ook de mensen achter het bedrijf aan de lijn.
Service, productkennis, klant tevredenheid, snelle levering zijn een aantal keywords waar we dagelijks voor staan en hard voor werken.

Wij zijn gevestigd in het centrum van Emmen. Hier hebben we een kantoor in de winkelstraat, lekker centraal.

We hebben geen winkel maar u kunt wel producten afhalen, dit moet wel in overleg omdat we niet alles op de locatie in Emmen Centrum hebben liggen. We hebben twee opslagloodsen waar we onze voorraad stallen. We vinden het belangrijk om snel uit eigen voorraad te kunnen leveren.

80% van onze producten hebben we op voorraad liggen. Sommige producten worden geleverd via dropshipment via leveranciers. Er zijn ook producten die we speciaal voor de klant bestellen, hier zit dan een wat langere levertijd op.

Contact

We zijn bereikbaar van Ma t/m Vr van 9-17u

Tel: 0591-635801

 

Heb je een vraag over je bestelling of over 1 van onze producten. Aarzel dan niet en neem contact op met onze klantenservice.
Op werkdagen van ma t/m vr zijn we van 9-17u telefonisch bereikbaar. Soms is het druk en kunnen we de telefoon niet opnemen, stuur ons dan een email, deze proberen we zsm te beantwoorden.