Flexibele iPad beugel

Het is tegenwoordig een normaal en alledaags, zeg maar ingeburgerd verschijnsel. Van visboer tot grandcafé: steeds vaker kom je ze tegen. Die kleine touchscreenapparaten. Ze zijn zo dik als een royaal gesmeerde stroopwafel; niet groter dan een half A4-tje. Uitgerust met de nieuwste microchips en met een verwerking-snelheid van royale grote computer. 
De iPad; de tablet is niet meer weg te denken uit de horeca. De één gebruikt hem als kassa, de chef gebruikt hem in de keuken, het local all you can eat sushirestaurant laat z’n klanten zelf bestellen via de iPad op tafel. Je kunt wel stellen dat deze krachtpatser de harten van menig horecaondernemer heeft veroverd. 
Deze krachtpatser is echter ook zeer geliefd bij het grote publiek en daarom wordt hij nog wel eens permanent ‘geadopteerd’.

Kostbaar 

In ‘grote mensen’-taal: helaas worden iPads vaak gestolen. Het is echt roofgoed. iPads zijn snel, stabiel en compact maar daarnaast vooral behoorlijk duur. En dat weet menig crimineel ook. 
Om een iPad veilig in de horeca kunnen gebruiken, is het dus belangrijk om de iPad goed te beveiligen. Inmiddels zijn er gelukkig talloze oplossingen om je klanten toch van extra gemak en informatie te voorzien zonder dat de iPads spoorloos verdwijnen. 
Voor tafelaars zijn speciale iPad tafelstandaards beschikbaar. Dit zijn beugels met een slot; standaarden voor op tafel waar de iPad in een frame zit, goed beveiligd met een slot. Niet heel handig mee te nemen. Eigenlijk volstrekt ondoenbaar.

Muurbeugels

Er zijn ook flexibele muurbeugels voor iPads of tablets. De iPad zit dan vastgeklemd in de muurbeugel, eveneens vergrendeld met een slot. De iPad is dan wel flexibel te gebruiken aan tafel of in de keuken, is niet ‘mee te nemen’ (te ontvreemden).
Daarnaast zijn er nog vaste muurbeugels met een slot voor de iPad of tablet. Want elke tablet past in een beugel. De beugels zijn universeel en geschikt voor alle merken. Alleen het formaat is van belang. De meeste iPad/tablet-beugels gaan tot een formaat van 14 inch. 
De vaste iPad of tablet muurbeugels worden vaak gebruikt voor snelle informatievoorziening bij bijvoorbeeld een bar waar iemand even staat te wachten of bij een incheckbalie van een vakantiepark waar de dagactiviteiten op het scherm worden getoond. 

Hier vind je een overzicht van alle iPad en tablet-beugels die voorzien zijn van een slot. 

https://www.tvbeugels.nl/ipad-beugels/