TV beschermhoes TVBeugels.nl

Vroeger werd een televisie eenvoudigweg vervangen als deze kapot was. Tegenwoordig kopen mensen een nieuwe televisie vanwege het grotere formaat en de nieuwste beeldtechnieken. 
De goed werkende televisie van beneden verhuist naar de slaapkamer waar de nog goed werkende televisie van de vorige roulatie weer naar de net gebouwde man-cave of terrasoverkapping verhuist. 
En daar begint het avontuur van de tv. De televisie wordt blootgesteld aan vocht in de lucht, zand, stof, pollen in de wind en insecten die bescherming of een nieuw onderkomen zoeken. 
En laat de elektronica van tegenwoordig daar nou niet al te best tegen kunnen!

Beschermhoes

Om je afgedankte televisie op haar oude dag toch nog een plezierige derde termijn te gunnen, kun je de televisie een ‘jasje’ geven. 
Er bestaan TV beschermhoezen om je tv tegen vocht, vuil, pollen en insecten te beschermen. 
Deze TV beschermhoezen zijn beschikbaar in de volgende maatvoeringen: 30-32”, 40-42”, 46” en 50-55”. 
Dit zijn beschermhoezen die zich om je televisie sluit en afsluit door middel van klittenband of een rits. Het materiaal van de TV beschermhoezen bestaat uit water en stofwerend materiaal, dat van Oxford-doek is gemaakt. 
De TV beschermhoezen kunnen alleen om TV’s worden getrokken die op een beweegbare muurbeugel zijn gemonteerd. Als de televisie buiten anders is gemonteerd, krijg je de TV beschermhoes er waarschijnlijk niet strak sluitend omheen. 

Formaat

Hoe groot is je televisie?
En hoe bepaal je de maat van je televisie?

Je kunt de maat van je televisie vaak zien aan het typenummer. Begint het typenummer van je TV met een getal, dan geeft dit vaak de inch maat aan. Samsung TV modelnummer: ue32d5000 is dus een 32” TV.

Nagenoeg alle terrasoverkappingen die worden gebouwd, bestaan uit palen (staanders) van 15×15 cm of 20×20 cm met rabatdelen ertussen. Om een televisie goed op te hangen, is het raadzaam om de televisie in een beschermende hoek te hangen op bijvoorbeeld een beweegbare muurbeugel. Deze beweegbare muurbeugels hebben vaak een smalle verticale montageplaat die perfect op een staander van de overkapping past. 
Conclusie: Een comfortabele laatste termijn voor je oude televisie! Hang je televisie op aan een degelijke en beweegbare muurbeugel en geef hem een jasje tegen de weer en wind! Dat heeft je televisie vast wel verdiend!

Link:

https://www.tvbeugels.nl/tv-beschermhoes/